У Кіровограді презентували інвестиційний портал

26.03.2019 08:00
image

У міськраді презентували інвестиційний портал. Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Андрій Паливода сьогодні, 26 березня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, задля створення порталу посадовці міськради вивчали досвід інших українських міст.  Веб-портал має кілька розділів. На ньому можна ознайомитися з інвесторами та партнерами міста, з новинами у сфері інвестицій тощо.  

«Це розробка, яка містить дуже розгалужену інформацію про наше місто – паспорт, аналіз економічної ситуації, потенціал. Найголовніша мета – наповнити інформаційний портал даними, які будуть корисними нашому бізнесу – малого, середнього та великого», - зазначив посадовець.
«На головній сторінці веб-порталу розміщений презентаційний відеоролик про наше місто. Також тут є інвестиційний паспорт та кредитний рейтинг міста з інформацією про кредитоспроможність, інвестиційні можливості та переваги міста.  Крім цього, тут є інформація про вільні земельні ділянки та виробничі приміщення», - пояснила структуру сайту начальник міського управління економіки Маріанна Морква.
Переглядiв: 644