У Кіровограді презентували проект першого міського фестивалю соціальної реклами 

19.02.2019 10:41
image

В обласному центрі презентували проект першого міського фестивалю соціальної реклами «Соціальний плакат - ідеальний світ» сьогодні, 19 лютого, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, організаторами виступили міська рада, педагогічний університет та рекламне агентство «РІКМЕДІА».

«Метою фестивалю є підвищення рівня соціальної реклами у регіоні та стимулювання соціальної активності серед молоді. Завдання полягає у здійсненні соціальної роботи з профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі. Будуть задіяні школи міста, де наші студенти проводитимуть тренінги, а лекції для батьків – наші викладачі», - розповів завідувач кафедрою соцроботи, соцпедагогіки та психології педуніверситету Олександр Рацул.
image

До участі у проекті запрошуються школярі, студенти, рекламні агенції, громадські організації та інші. Тож до розгляду журі прийматимуть роботи з низки тем, зокрема, активного довголіття, безпеки на дорозі, волонтерства, захисту тварин, здоров’я та спорту, охорони навколишнього середовища, проблем дітей та родини, та профілактики залежностей у молодіжному середовищі.

Щоб взяти участь, потрібно перейти за цим посиланням та зареєструватися. Після реєстрації з учасником обов’язково зв’яжуться. Кількість робіт може бути необмеженою, але щоразу потрібно реєструватися. Заявки подавати можна протягом лютого – березня та вони прийматимуться до 29 березня.

«Цей проект можна назвати майданчиком, завдяки якому соціальні проекти впроваджуватимуться у життя. У його рамках протягом лютого – березня ми прийматимемо заявки, з 1 до 10 квітня журі оцінюватимуть роботи за кожною тематикою за десятибальною шкалою та обиратимуть переможців. Нагородження відбудеться у педагогічному університеті 19 квітня», - пояснила координатор проекту Тетяна Телих. 
image

За інформацією, призи будуть неочікуваними, а роботи переможців будуть розміщені на сіті-лайтах та білбордах.

 

Переглядiв: 920