У Кіровограді презентували відеоролики проти насильства (ФОТО)

08.12.2017 11:20
image

У Кіровограді в прес-клубі в рамках акції «16 днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства» організатори акції презентували 6 відеороликів про гендерне насильство сьогодні, 8 грудня, інформує DOZOR.

«Сьогодні ми проводимо підсумок нашої акції «16 днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства», яка тривала протягом 6 днів.  Я думаю, що нам вдалося поділитися та обговорити з людьми таку проблему, як насильство. Ми зняли серію відеороликів для того, щоб акція не закінчувалася 10 грудня, а тривала довше», - зазначила керівник ГО «Територія успіху» Інга Дуднік.
«Ми проводили освітні заходи для учнів шкіл міста та області, зокрема, у школах №17,№3, №30. Ми сподіваємося прийти і до інших шкіл і будемо над цим працювати. Ми провели тренінги з самозахисту для жінок, які мали змогу отримати знання про те, як захиститися від нападника. Крім цього, ми провели масштабну інформаційну кампанію та відзняли 6 соціальних відеороликів. На нашу думку ці ролики є дуже важливими, оскільки навіть коли кампанія завершиться, ми зможемо донести думку до людей, що ми маємо знищити гендерне насильство, його не має бути в родинах. Відеролики ми будемо поширювати у соціальних мережах, а також транслювати на обласному телебаченні» , - зазначила керівник проекту Анастасія Бабаєва.

За словами Анастасії Бабаєвої, в рамках акції провели ще й конкурс малюнків серед учнів перших, восьмих та дев’ятих класів, які  малювали своє бачення щасливої родини. Семеро переможців конкурсу отримали заохочувальні призи та подарунки. Учасники конкурсу отримають солодощі.

Так, під час прес-конференції презентували відеоролики, які пояснюють те, що насильство не має статевих ознак і жертвами агресорів можуть виступати як жінки, так і чоловіки. Крім цього, у коротких історіях відеороликів закликають людей не бути байдужими до тих, хто потерпає від насильства, а також роз’яснюються ознаки людей, які мають схильність до агресії щодо оточуючих.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2668