У Кіровограді проходить фестиваль вуличної їжі (ФОТО)

27.05.2018 11:44
image

В обласному центрі на території Козачого острова (парк імені Пушкіна) проходить фестиваль вуличної  їжі сьогодні, 27 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, низка міських кафе долучилися до фестивалю та пропонують гостям заходу м'ясні страви, кондитерські вироби, каву, снеки та інші смаколики. Крім цього, на території  парку діє ярмарок хенд-мейд виробів від місцевих майстринь, де бажаючі можуть придбати дитячі вироби з фетру, ігри для розвитку, м'які іграшки, одяг, прикраси, жіночі та дитячі аксесуари.  

"Ми з Олександрії, продаємо тут імбирні пряники та інші солодощі. Нас запросили на цей фестиваль і ми погодилися, оскільки хочемо показати свою майстерність", - каже учасник  фестивалю Наталія Дорофеєва.
"Ми представляємо какао-бар "Пудинг", наш заклад спеціалізується на какао та здорових десертах, які виготовлені з натуральних  продуктів, тобто без маргарину та харчових домішок. На фестивалі ми представили солоні штруделі та фітнес-цукерки для спортсменів. Ціни коливаються від 10 до 30 гривень", - говорить представник кафе "Пудинг" Артем Тішкус.

У парку також розпочався езотеричний фестиваль всебічного розвитку людини та позитиву «Коловрат», який проходитиме до 19:30.  Гості заходу мають змогу поринути у йогу, психологію, психосоматику, мехенді, арт-терапії. Фестиваль вуличної їжі триватиме на території парку до 21:00.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1883