У Кіровограді пройшло масштабне спортивне свято для дітей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

05.06.2017 08:09
image

Масштабне свято спортивного екстриму і розваг відбулося в одному з найбільш густонаселених мікрорайонів Кіровограда -  м-ні вулиць Попова та Жадова вчора, 4 червня. Захід на своєму колишньому депутатському окрузі вже 7 років поспіль організовує громадський діяч Артем Стрижаков. Про це повідомляє DOZOR.

Цього року взяти участь в конкурсах, змаганнях та розвагах прийшли  більше тисячі дітей. Присутніх розважав концерт, показові виступи спортсменів та різноманітні конкурси. Великою популярністю серед малечі  користувався дитячий мега-парк. Головною ж подією заходу стали традиційні змагання з підтягування. Учасники, які найбільше раз підтяглися на перекладині, отримали цінні подарунки. Гран-прі і смартфон отримала 11-річна Марічка Доленко з результатом 26 підтягувань.

"Я рада, що отримала подарунок. Я готувалася,  я займаюся спортивною гімнастикою, завдяки цьому змогла так виступити. Коли я підтягувалася,  я бачила підтримку і розуміла, що мені треба підтягнутися ще", - ділиться маленька переможниця.
«Сьомий рік поспіль провели дитяче свято спортивного екстриму. Цього разу в ньому взяли участь більше тисячі дітей! А це говорить про те, що свято повністю виконує своє завдання - мотивує займатися спортом. Діти тягнуться до здорового способу життя  і вчаться перемагати, а це так важливо для підростаючого покоління нашого міста!» - говорить громадський діяч Артем Стрижаков.

Переглянути відео прямого ефіру зі свята спортивних розваг можна за даним посиланням.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1510