У Кіровограді проведуть Круглий стіл по освіті для дітей з інвалідністю

09.03.2017 10:09

image

У Кіровограді в бібліотеці Чижевського пройде Круглий стіл «Пріоритетна форма навчання для дітей з тяжкими вадами розвитку» 11-12 березня. Про це сайту DOZOR повідомила голова ГО «Об’єднання батьків дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «Життя без обмежень Анна Бондарєва.

«Протягом двох днів (11–12 березня) в обласному центрі проходитиме семінар із досить складною темою – «Підвищення спроможності батьківських об’єднань у напрямку відстоювання права на отримання освітніх і реабілітаційних послуг в одному закладі дітьми з тяжкими вадами розвитку». Захід розрахований на батьків дітей, які знаходяться на домашній або інклюзивній формі навчання, при цьому періодично (або постійно) проходячи медичну та фізичну реабілітацію, яка це навчання фактично перериває. 13 березня буде проведено Круглий стіл «Пріоритетна форма навчання для дітей з тяжкими вадами розвитку», - повідомила Анна Бондарєва.

Захід проводитиметься в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Европейського союзу в Україні

Детальна інформація за телефонами: 066–220–69–62  (Анна Бондарева), 095–552–12–21 (Любов Скрипниченко).

Фото budport.com.ua

Переглядiв: 1374