У Кіровограді  п’яний чоловік із ножем напав на таксиста і патрульних (ФОТО)

11.03.2019 14:48

В обласному центрі на вулиці Короленка нетверезий чоловік напав на 40-річного таксиста. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, близько 22-ї години водій підвозив незнайомця, який потім почав погрожувати ножем та відібрав мобільний телефон. Після скоєного чоловік зник із місця події.

Патрульні знайшли чоловіка та запропонували показати вміст своїх кишень, після чого він дістав ніж та кинувся з ним на патрульних. Правоохоронці роззброїли та надягли кайданки на нападника.

У зловмисника знайшли мобільний телефон, схожий на той, яким заволоділи у потерпілого. Таксист впізнав телефон та особу, яка на нього напала. Зловмисником виявився 22-річний місцевий житель, який раніше вже притягався до відповідальності за розбійний напад. На місце події викликали слідчих.

Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки розбою (частина 2 статті 187 ККУ) та передбачає максимальну відповідальність до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 29 березня 2017 року  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

image
image
Переглядiв: 876