У Кіровограді п’яний озброєний водій під час втечі від патрульних врізався в електроопору (ФОТО)

14.06.2017 06:35
image

У обласному центрі на вулиці Кропивницького правоохоронці затримали нетверезого водія авто Opel Vectra  вночі 13 червня. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

За інформацією, спочатку копи виявили автівку на Верхній Пермській.  На вимогу поліцейских зупинитися водій не реагував. До переслідування порушника долучилися декілька екіпажів патрульної поліції.  На вулиці Кропивницького водій-утікач не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і врізався в електроопору.
Після зупинки водій та пасажир вибігли з автівки та почали тікати. Патрульні наздогнали та затримали втікачів. Обидва чоловіка перебували в стані алкогольного сп’яніння. Водій ледь тримався на ногах. Під час поверхневої перевірки в салоні автомобіля інспектори виявили мобільний телефон iPhone, який перебуває в розшуку в м. Київ, 3 пістолети, схожі на пневматичні та целофановий згорток з білою речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну.

На 30-річного водія патрульні склали протокол. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

image
image
image
Переглядiв: 880