У Кіровограді розпочав свою діяльність благодійний фонд “Дивожиття”

20.09.2018 09:20
image

В обласному центрі зареєстрували новий міжнародний благодійний фонд «Дивожиття», який надаватиме допомогу тяжкохворим дітям з Кіровоградщини. Про у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила директор фонду Вікторія Семененко.

За інформацією, фонд зареєстрували 13 вересня.

«Я вирішила створити фонд, тому що до мене звертаються досить багато батьків тяжкохворих дітей, які потребують збору коштів на лікування. Раніше я збирала кошти на особові рахунки батьків, але дуже часто виникали питання у благодійників, чи кошти йдуть за призначенням. Ми з батьками укладатимемо договір, у якому будемо прописувати потреби. Тож небайдужі люди зможуть перераховувати кошти на реквізити фонду, а ми будемо купувати ліки або ж оплачувати операції. Також ми звітуватимемо систему закупівель Prozorro про використання зібраних коштів», - зазначила директор фонду. 

За словами Вікторії Семененко, надалі планується надавати допомогу не лише тяжкохворим діткам, а й багатодітним сім'ям і дітям-сиротам. Усі бажаючі допомогти фінансово, в організації заходів або ж майстер-класів можуть звертатися у повідомлення на сторінку фонду.

Наразі благодійний фонд збирає кошти на лікування трирічної дівчинки Дар'ї Соломахи, яка потребує термінової операції на серці.

«Лікарі сказали, що у Даші вроджена вада серця - відкрита артеріальна протока. Під час обстеження нам повідомили, що потрібно її закривати. Дашулі потрібно вставити оклюдер – це внутрішньосерцевий імплантат. У Києві сказали, що оклюдер коштує три тисячі євро. Операцію не можна відкладати, її зробити потрібно якомога раніше. Якщо не ставити оклюдер, то навіть не хочу думати, що може статися. Я прошу всіх врятувати маленьке серденько моєї донечки», - звертається до всіх мати дівчинки Анна.

Усі небайдужі можуть переказати кошти за реквізитами фонду:

ПАТ КБ «ПриватБанк»: Рахунок: 26003052916748; МФО: 323583
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 42467845. 
Призначення платежу: «Благодійна допомога».

image
Переглядiв: 968