У Кіровограді розпочався талант-конкурс "Зіркова пара року" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12.11.2017 09:47
image

У кіровоградському нічному клубі Fusion пройшов перший тур конкурсу таланту "Зіркова пара року" вчора,  11 листопада. Про це повідомляє DOZOR.

Так,  у конкурсі беруть участь десять пар талановитих кіровоградців, зокрема, Єва Ящук та Віка Пономаренко, Валерія Галайдюк та Ангеліна Місаева, Наталія Смаколина та Владислав Бурага, Наталія Овчаренко та Роксолана Павленко, Інна Олійник та Олександр Воєвода,  Вікторія Мельник та Інеса Локарєва, Олена Сінченко та Юлія Бочарова-Туз та  Сімейний дует "S & A".

У перший вечір конкурсанти показали членам жюрі вокальні,  хореографічні, театральні та стендап виступи. Після виступу кожна пара отримувала завдання на наступний тиждень.

"Перший вечір конкурсу пройшов чудово. У мене не було такої практики раніше. Я дуже хвилювалася. Підтримати мене прийшли кращі подруги. Мій стендап не оцінили, а він ґрунтувався на випадках з життя. Мені дуже сподобалось. Наступного тижня ми повинні виконати пісню з мюзиклу і обов'язково покажемо цікаві сюрпризи", - поділилася враженнями Наталя Смаколина.

Талант-конкурс буде тривати протягом трьох тижнів. Переможці отримають призовий фонд у розмірі 5 000 гривень.

"Ми завжди вигадуємо щось цікаве. Минулого року стартував перший сезон. Цього року ми вирішили продовдити це шоу. Чому ми постійно дивимось шоу на центральних телеканалах, ми ж можемо своє зробити. У нас дуже багато активних,  талановити людей і ми хочемо їх показати. Ми окремо відбирали професіоналів, які не брали участь минулого року, і підбирали їм талановитих жителів міста", - розповів засновник конкурсу та директор модельного агенства "Рімо" Олександр Працков.

Наступний етап змагання відбудеться наступної суботи у приміщенні нічного клубу о 18:00.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4420