У Кіровограді шукають директорів на посади інклюзивних центрів

28.12.2018 15:46

Міське управління освіти оголосило конкурс на заміщення посад директорів та педпрацівників КП «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» та «Інклюзивно-ресурсний центр № 2». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міськраді.

Серед вимог до кандидатів на посаду директора - громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія»); стаж роботи за фахом не менше п’яти років; організаторські здібності та фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Вимоги до кандидатів на посади педагогічних працівників: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія»), «Психологія» («Практична психологія»), «Фізична реабілітація»; стаж роботи за фахом не менше трьох років; фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі необхідно подати особисто чи поштою письмову заяву про участь у конкурсі, резюме (у довільній формі), копію паспорта громадянина України, копію трудової книжки та документів про освіту, а також письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Подавати документи можна до 25 січня 2019 року включно. Документи подаються особисто (або поштою) за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 103).

Додаткову інформацію про проведення конкурсу можна отримати у головного спеціаліста управління освіти міської ради Наталії Прудко за номером:  24-57-49. Е-mail: osvita@krmr.gov.ua.

Переглядiв: 650