У Кіровограді шукають претендентів на премію імені Гіталова  

15.03.2019 10:12

На Кіровоградщині оголосили конкурс на здобуття обласної премії імені Олександра Гіталова. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в департаменті АПК Кіровоградської ОДА.

Так, премія присуджується обласною радою щорічно і є відзнакою, якою нагороджуються працівники агропромислової галузі області, за вагомий внесок у підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва, впровадження сучасних технологій у процесі сільськогосподарського виробництва.

Відтак на її здобуття шукають претендентів у таких номінаціях, як кращий керівник агроформування, кращий агроном, кращий механізатор.

Премія є персональною. Висування кандидатів на отримання обласної премії імені О.В. Гіталова здійснюється трудовими колективами, органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями і триває з 01 по 31 березня включно.

Відповідні матеріали із зазначенням досягнень кандидата у галузі сільськогосподарського виробництва приймаються за адресою: департамент агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації, вул.Тараса Карпи, 84 (колишня Тимірязєва)  25006.

Телефон для довідок (0522) 24-72-33.

  

Переглядiв: 509