У Кіровограді стартувала благодійна акція: кожен може стати «різдвяним ангелом» 
для дітей-сиріт

07.01.2018 08:56
image

В обласному центрі стартувала благодійна акція «Різдвяний ангел», покликана  підтримати дітей та привітати їх з Різдвом. Про це  повідомляє DOZOR.

«Це щорічна акція, яка проводиться у нашому місті майже 20 років поспіль. Акція охоплює усі храми, ініціюється вона Церквою та громадськістю. Метою акції  є привітання дітей-сиріт, онкохворих дітей, діток з малозабезпечених родин з Новим роком та Різдвом Христовим. Усі бажаючі можуть підготувати для дітей подарунки, навіть створені власноруч. Цього року у наших планах привітати вихованців дитячих будинків у Новомиргороді та Рівному Кіровоградської області. Привітаємо близько 300 дітей. Усі бажаючі можуть долучитися до акції, принісши подарунки до будь-якого храму міста, також можна допомогти коштами», - повідомив координатор різдвяної акції, протоієрей  Іван Верескун.

За інформацією, до храму, зокрема, можна приносити солодощі, печиво, продуктові набори, іграшки та речі. За словами священика, акція триватиме до Стрітення, яке відзначається 15 лютого.

Фото Новые дети

Переглядiв: 2253