У Кіровограді стартував конкурс «Молода людина року»

04.06.2019 12:53
image

В обласному центрі стартував конкурс «Молода людина року - 2019». Про це медіапорталу DOZOR повідомили в міськраді.

За інформацією, у конкурсі можуть  взяти участь містяни, які є громадянами України віком від 15 до 35 років. Претендент може бути висунутий трудовим чи навчальним колективом за місцем роботи або навчання та  громадськими організаціями.

За результатами експертної оцінки комісії конкурсу присуджуються відзнаки «Молода людина року» у семи номінаціях: «Молодий захисник України», «Відкриття року в області культури і мистецтва», «Відкриття року в області фізичної культури  і спорту», «Молодий працівник промислової галузі», «Молодий підприємець року», «Молодий науковець року» та «Сила духу».

За підсумками конкурсу у кожній номінації визначається один переможець.

Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні подати: лист-клопотання про присудження звання «Молода людина року»; характеристику кандидата із зазначенням досягнень за підписом керівника, що скріплюються печаткою; копії документів, що підтверджують досягнення кандидата; копію паспорта кандидата; згоду кандидата на обробку персональних даних.

Термін подачі документів до 20 червня. Заявки подаються в друкованому (письмовому) вигляді  за адресою:  вул. Велика Перспективна, 41, к. 316-а, 313. За додатковою інформацією звертатися за номером: (0522) 24 34 97.

Переглядiв: 486