У Кіровограді стартував конкурс на кращий лонгрід

02.03.2017 08:25

image

Факультет філології та журналістики Кіровоградського педунверситету  запрошує молодь області взяти участь у Конкурсі лонгрідів для учнівської та студентської молоді «OPEN MEDIA SPACE». Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

У конкурсі можуть взяти участь  учні ЗОШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської області та студентів навчальних закладів Кіровоградщини.

За інформацією, автори вільні у виборі тем та інструментах створення лонгріда. Конкурс має дві вікові групи учасників: учні та студенти.  Автори кращих робіт зможуть пройти стажування в інтернет-виданні «П’ять поверхів».

Для участі в конкурсі необхідно до 10 квітня надіслати заявку для участі, в якій необхідно вказати посилання та назву  лонгріду на електронну пошту konkurskdpu@gmail.com. У темі листа обов’язково вказати «Конкурс лонгрідів». Роботи учасників будуть публікувати в офіційній групі конкурсу http://vk.com/yourmediakonkurs.  

Додаткову інформацію можна одержати в координатора конкурсу,  доцента кафедри видавничої справи та редагування Ірини Ткаченко за телефоном: 0976931163.

З умовами та вимогами конкурсу можна ознайомитись за даним посиланням.

Фото designfire.ru

Переглядiв: 992