У Кіровограді стартував «тихий» аукціон

09.04.2017 13:31

image

У Кіровоградському обласному художньому музеї напередодні Великоднього благодійного аукціону стартував «тихий» аукціон, який триватиме до середи, 12 квітня . Про це повідомляє DOZOR. 

Як повідомила директор худмузею Тетяна Ткаченко-Суханова, цьогоріч обидва аукціони присвячені допомозі онкохворим жителям обласного центру. На «тихому» аукціоні представлені роботи маленьких кіровоградців та місцевого дизайнера одягу.

«Нам надали більше 25 лотів, і містяни обіцяють доставити ще кілька. Більша частина – малюнки дітей, які представлені від творчої студії «Індіго». Вони абсолютно відрізняються від лотів основного Великоднього аукціону. Цьогоріч ми ввели такий ракурс, оскільки до нас зверталися художники-аматори, діти, які хотіли взяти участь у торгах і допомогти онкохворим. Крім цього, серед лотів представлена вечірня сукня від кіровоградського дизайнера Христини Ткаченко», - повідомила у коментарі сайту DOZOR Ткаченко-Суханова. 

За словами директора музею, цінова політика лотів досить різноманітна, але вартість набагато менша від лотів, які підуть з молотка під час Великоднього аукціону.

«Стартова ціна дитячих малюнків коливається від 150 гривень. Ціна сукні – 1500 гривень, і вона є найдорожчим лотом. Крок підвищення у ході аукціону - 20 гривень. Крім цього, зараз йде активний продаж квитків, вартість одного – 100 гривень, виручені кошти з продажу квитків також підуть на благодійність», - зазначила Тетяна Ткаченко-Суханова.

За інформацією, цього року, як і минулого, усі кошти, зібрані під час двох аукціонів та продажу квитків, підуть на закупівлю медичного обладнання для Кіровоградського обласного онкологічного диспансера. 

Великодній аукціон відбудеться у художньому музеї у середу, 12 квітня, о 16:00. Переглянути лоти «тихого» аукціону можна за даним посиланням.

Фото з мережі Фейсбук

 

Переглядiв: 1071