У Кіровограді створять карту «майбутніх дерев»

12.05.2017 10:59
image

Жителям Кіровограда дозволили пропонувати варіанти щодо місця висадження зелених насаджень на території міста. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці після зустрічі з міським головою повідомила екозахисниця, громадський спецінспектор  Надія Паливода, інформує DOZOR.

«Зустріч із міським головою. Діалогу як такого не було, був монолог Андрія Павловича, тому мало інформації вдалося донести, - пише Паливода. - Найкраща новина: пропонується до початку осені скласти карту чи схему із зазначенням усіх місць, де, на думку громадськості, можна висадити нові дерева – і це буде розглянуто і включено у бюджет, і садитиметься комунальниками. Тому, будь ласка, якщо ви знаєте такі місця – повідомляйте свої пропозиції», - повідомила Паливода.

Нагадаємо, у середу, 10 травня, в обласному центрі біля пологового будинку екозахисниця та громадський інспектор спецінспекції міста Надія Паливода прив’язала себе до дерева у знак протесту проти знищення дерев. За інформацією активістів, впродовж минулих вихідних за вказівки міського голови було знищено понад 10 дерев біля пологового будинку.

Фото Олени Горобець

Переглядiв: 1004