У Кіровограді учасник АТО з нареченою взяли «Шлюб за добу» (ФОТОФАКТ)

24.09.2017 08:22

image

У Кіровограді в художньому музеї відбулася 169 реєстрація шлюбу за проектом «Шлюб за добу». Про це сайту DOZOR повідомили в обласному управлінні юстиції.

Так, можливістю одружитися без зайвої витрати часу вирішили скористатися наречені Олександр Стасенко та Оксана Фесенко. 

«Користуючись нагодою, хочу подякувати Олександру за те, що він ризикував власним життям, захищаючи нашу Батьківщину на Сході. Сьогодні прийшла наша черга робити все можливе для того, щоб ви разом із своєю сім’єю не відчували дискомфорту в повсякденному житті й не витрачали час у чергах під кабінетами чиновників. І це ви можете відчути вже сьогодні, одружуючись у рамках проекту «Шлюб за добу», який був запроваджений Міністерством юстиції України», – звернувся з вітальним словом до наречених начальник обласного управління юстиції Вадим Гуцул.

Нагадаємо, Кіровоград долучився до державного пілотного проекту «шлюб за добу». Наразі швидко одружитися можна в обласному художньому музеї та обласній філармонії, але,  як повідомляють в управлінні юстиції, список може поповнюватися. Вартість послуги включає фактичні витрати на проведення церемонії та 1200 гривень за виїзд реєстратора. У березні  в обласному художньому музеї провели першу реєстрацію «шлюбу за добу».

image
image
image
Переглядiв: 1364