У Кіровограді урочисто підняли прапор України (ФОТОРЕПОРТАЖ)

23.08.2017 07:39
image

В обласному центрі біля пам’ятника Тарасу Шевченку підняли державний стяг до Дня Державного Прапору України сьогодні, 23 серпня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, на площі біля пам’ятника зібралося більше сотні кіровоградців. Величезний стяг на щоглу підняли військові Олександр Крячко та його син, які захищають Україну в зоні проведення АТО.

«Чому 23 серпня ми святкуємо цей день? Тому, що 13 років тому Президент України підписав відповідний указ. Але вперше прапор був піднятий над куполом Верховної Ради аж 4 серпня 1991 року. Прапор є символом є нашої нації, нашої держави. У прапорі сконцентровано багато енергії, оскільки він відображає пам’ять наших предків, нашу історію, нашу боротьбу», - звернувся до присутніх літературознавець та науковець Володимир Панченко.
«Сьогодні напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо не менш важливе свято. День Прапору – це свято незалежності та гідності. Час будувати нове майбутнє і воно залежить від особистого внеску кожного», - промовила заступник голови Громадської Ради при ОДА Марина Вєтрова.
«Від імені всіх спортсменів хочу висловити вам подяку за вашу підтримку. Обіцяю вам, що і надалі на міжнародних змаганнях прапор України буде підійматися як прапор країни-переможця», - звернувся до учасників заходу Сергій Фомін, багаторазовий чемпіон України, дефлімпієць.

Переглянути прямий ефір з відзначення Дня Державного Прапора можна на сайті DOZOR за посиланням.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1480