У Кіровограді увосьме відбудеться хода вишиванок

03.08.2017 09:50
image

У обласному центрі хода вишиванок цьогоріч традиційно відбудеться у День Незалежності України. Для допомоги в організації заходу залучать громадські організації, повідомив під час прес-конференції співорганізатор ходи, заступник голови облради Ігор Степура сьогодні, 3 серпня, інформує DOZOR.

«У ході вишиванок мають брати участь усі громадські організації, представники різних політичних сил. В місті є багато громадських організацій, які приносили користь і воїнам, і людям. Ми пропонуємо їм взяти участь у ході та у святковому концерті та розповісти про себе, представити експозиції своїх доробок, розважити людей.  Містяни можуть підтримати ходу не тільки вишиванками, це можуть бути прапорці України, повітряні кульки, квіти. Цього року святковий концерт опісля ходи відбудеться на головній площі міста. Ми запросимо відомий серед молоді гурт, вважаємо, що його доцільно буде запросити до нас, попередньо вони вже надали згоду. Про те, який саме гурт буде розважати містян, ми повідомимо згодом», - розповів Ігор Степура.

За інформацією, збір учасників ходи відбудеться о 16:30 біля пам’ятника Ангелу-охоронцю. Хода розпочнеться о 17:00 та йтиме до головної площі міста. 

 Фото centr.kr.ua

 

Переглядiв: 1053