У Кіровограді в квартирі «американської бабусі» зірвали поліцейську пломбу та демонтують вікна  

03.03.2017 14:08

image

У квартирі, яка належить кіровоградській пенсіонерці Лілії Спектор, в даний час ведеться демонтаж вікон. Про це сайту DOZOR повідомила начальник ЖЕО №1 Світлана Ковальова сьогодні, 3 березня.

«Тільки що ми там були, на Олефіренка 14-а. У квартирі відкрили двері [1 лютого 2017 року двері були опломбовані слідчими поліції - ред.], відкрили вікна. Хто це робить, ми не знаємо, нам ніхто не каже. Там працюють люди і сусіди зателефонували до поліції», - повідомила Світлана Ковальова.

У обласній поліції факт звернення сусідів підтвердили.

«3 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі, яка знаходиться по вул. Олефіренко порядкують невідомі особи. В результаті перевірки було встановлено, що ремонтні роботи проводять будівельники, яких винайняли теперішні власники житлової площі. Щодо цієї квартири раніше до поліції надходила заява про можливу незаконну зміну права власності. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.190 ККУ. У кримінальному провадженні проводяться усі необхідні слідчі дії», - повідомила речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

Нагадаємо, кіровоградка Лілія Спектор майже два роки знаходиться на стаціонарному лікуванні у психоневрологічному диспансері. В цей часневідомі люди намагаються заволодіти її двокімнатною квартирою. Крім цього, невідомими особами довгий час вносилася квартплата за житло, яке намагаються відібрати у хворої жінки.

Детальніше історію самотньої жінки, яка майже два роки лікується, а в цей час у США від її імені підписується довіреність на право продажу її 2-кімнатної квартири у Кіровограді - читайте у матеріалі «Поки самотня кіровоградка лікується, у неї відбирають квартиру на Ковалівці».

Читайте також:

Подробиці історії про 80-річну заручницю власної квартири: "ієгови", похресниця і зниклі документи

 

 

Переглядiв: 2916