У Кіровограді вандали понівечили територію біля вірменського пам’ятника (ВІДЕО)

06.11.2017 10:06

У Кіровограді на вулиці Михайлівській невідомі пошкодили лавки біля пам’ятного знака Хачкар, який торік встановили представники вірменської громади. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова обласної спілки вірмен України Тигран Хачатрян, інформує DOZOR.

«На місці пам'ятного знака Хачкар невідомі вчинили акт вандалізму. Просто в голові не вкладається, навіщо? Реально на тому місці було занедбане болото, трава по коліна. Ми своїми руками все почистили, поклали плитку, встановили пам'ятник, зробили зону, щоб люди могли присісти та перепочити! Пару тижнів тому хтось поламав стенд з описом пам'ятника, мабуть, це було попередження!» - повідомив Хачатрян.
«Вірменська громада вкладає дуже багато коштів і сил в розвиток міста, але у відповідь тільки негатив! Ось як оцінити ці дії? Навіщо таке робити? Чим заважали ці лавочки?» - додає голова обласної спілки вірмен.

За інформацією, на місці події працювали патрульні поліцейські.

«Сьогодні о  7:55 на «102» зателефонував громадянин, який повідомив про те, що знак вірменської спільноти зруйнували невідомі. Крім цього, пошкоджені лавки. Екіпаж патрульних виїхав на місце події та задокументував даний факт», - повідомила речник патрульної поліції міста Наталія Трішина.

Переглядiв: 3529