У Кіровограді  вдруге відбудеться мистецький фестиваль

07.07.2018 12:21
image

В обласному центрі на 6 локаціях проходитиме мистецький фестиваль «Кропивницький 2018» з 29 серпня по 2 вересня. Про це під час прес-конференції поінформував народний депутат України Олександр Горбунов сьогодні, 7 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, фестиваль проходитиме під гаслом «Герої серед нас» на 6 локаціях: обласний театр ім. Кропивницького, Театральна площа, Ковалівський парк, обласна філармонія, площа Героїв Майдану і Фортечні вали. 

На  маленьких глядачів чекають вулична вистава Львівського театру «Воскресіння» «Принцеса та людожер», інтерактиви від клоунів із Києва і Львова, дитяча вистава «Кіт, котрий гуляє сам по собі» Театру ТАМ із Вінниці. 

Гості фестивалю також зможуть переглянути вистави та прослухати твори класиків у виконанні ансамблю класичної музики імені Бориса Лятошинського Національного будинку органної та камерної музики. 

Крім цього, на головній площі міста виступатимуть українські музичні гурти «Юркеш», «Мандри», «Нічлава», «СКАЙ», «Без Обмежень», «Антитіла», «Бумбокс» і такі солісти, як Альоша, Тарас Петриненко і Юлія Лорд. 

Переглядiв: 4294