У Кіровограді відбудеться фестиваль дитячої творчості

09.05.2017 15:48
image

У Кіровограді відбудеться фестиваль дитячої творчості у пятницю, 12 травня. Про це повідомляє DOZOR.

За словами одного з організаторів заходу, власника галереї «Єлисаветград» Миколи Цуканова, цьогоріч у фестивалі візьмуть участь понад 500 учасників.

«Фестиваль проходить другий рік поспіль. У минулому році взяло участь понад 500 дітей. У цьому, думаю, буде більше. Художники, які прибувають на пленер з багатьох міст України, а так само Китаю, Білорусії  також покажуть свою майстерність. Крім цього, активну участь у фестивалі візьмуть дитячі клуби,  художня школа імені Осмьоркіна, музичні школи міста», - повідомив у коментарі сайту DOZOR Микола Цуканов.

Крім цього, в рамках фестивалю діти разом з відомими художниками писатимуть картини в архітектурному жанрі.

«Старші діти писатимуть дві історичні будівлі  - будинок Барського і лікарню Гольденберга. Молодші учасники фестивалю малюватимуть квіти. Багато в чому все  залежить від художників, які будуть працювати з ними. Крім цього, в ході фестивалю відбудуться майстер-класи з ліплення, виготовлення ляльок, вироби з паперу», - додав власник галереї.

Нагадаємо, у середу, 10 травня у галереї «Єлисаветград» відкриється виставка, присвячена пленеру художників «Травнева палітра». 

image

Фото надані Миколою Цукановим

Переглядiв: 1152