У Кіровограді відбудеться всеукраїнська виставка породистих собак

21.05.2019 07:54
image

В обласному центрі на стадіоні АРЗ (авіаремонтного заводу) відбудеться всеукраїнська виставка собак у суботу, 25 травня. Про це медіапорталу DOZOR повідомила член обласного відділення Кінологічної спілки України Анна Зеленіна.

За інформацією, на виставці представлять близько 90 порід собак з усіх куточків України, зокрема, Києва, Харкова, Дніпра, Кривого Рогу, Черкас, Кременчука, Полтави та Одеси.

«На гостей заходу очікує низка монопорідних виставок, у яких братимуть участь такі собаки, як золотистий ретрівер, джек рассел тер'єр, середньоазійська та кавказька вівчарки, а також ягдтер'єр. Учасники змагатимуться за звання «Кандидат у юні чемпіони України», «Кандидат у чемпіони України», «Кращий представник породи», «Кращий юніор породи», «Кращий ветеран породи» та «Кращий пес». Також найменші учасники класів «бебі» віком до 6 місяців та «цуценя» віком від 6 до 9 місяців змагатимуться за свої найперші титули – «Кращий бебі породи» та «Краще цуценя породи»», - розповіла член спілки.

За словами організаторів, наприкінці дня відбудуться змагання серед класів «бебі», «цуценя», «юніор» та «ветеран» за звання кращого на виставці у своїй віковій групі. А також змагання серед собак, що здобули титул «Кращий представник Породи» за звання «Кращий у своїй породній групі». Пізніше серед переможців груп у фінальному конкурсі «Best in show» вони змагатимуться за найпочесніший титул «Кращий собака виставки».

«У рамках заходу пройдуть змагання юних хендлерів (особа, що представляє собаку у породному рингу – ред.) і конкурс «Дитина та собака»», - додала Анна Зеленіна.

Захід розпочнеться о 10-й годині за адресою: вул. Короленка, 80.

Переглядiв: 3254