У Кіровограді відбулася мовчазна хода з чорними парасольками (ФОТО)

18.10.2018 13:34
image

В обласному центрі відбулася мовчазна акція «Хода за свободу»  з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми сьогодні, 18 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  більше двох сотень містян з плакатами і чорними парасольками пройшлися від площі Героїв Майдану вздовж вулиці Дворцової до Театральної площі. Організаторами заходу виступили Міністерство соціальної політики України, представництво ГО «Компанія А21», представництво Міжнародна організації з міграції, облдержадміністрація і ГО «Обласний жіночій інформаційний центр».

«Наша громадська організація спеціалізується на протидії торгівлі людьми і насильству в сім’ї. Подібні акції ми проводимо регулярно. Метою є поширення інформації задля того, щоб поінформувати якомога більше людей про таке явище, як торгівля людьми. У більшості випадків, коли ми спілкуємося з людьми, які стали потерпілими від подібного злочину, вони не мали у пріоритеті правила безпеки. Зокрема, люди економили на візі, оформленні на роботу за кордоном і тому потрапили у подібні ситуації. Акції все ж таки наштовхують людей ще раз замислитися над питанням безпеки», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR експерт і тренер ГО «Обласний жіночій інформаційний центр» Валентин Боровиков.
image
image
image
image
image
«Я працюю в школі психологом і наразі ця тема є дуже важливою для нас, як у роботі з дітьми, так і з вчителями. Для дорослих і для дітей дуже важливо бути обізнаним на цю тему. Ми намагаємося вже діткам у молодшій школі подати інформацію щодо торгівлі людьми та безпеки», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця заходу Інна Єм. 
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 868