У Кіровограді відбулася «пелюшкова» акція (ФОТО)

01.06.2018 09:24
image

В обласному центрі на території Ковалівського парку відбулася акція «Місто в пелюшках», яку вже багато років поспіль організовує редакція газети «Україна-Центр» сьогодні, 1 червня. Про це повідомляє медіапортал  DOZOR.

Так, у заході взяли участь понад три сотні матусь з малюками. За словами шеф-редактора газети Юхима Мармера, торік акцію вимушено пропустили, оскільки не визначилися з новою назвою заходу через перейменування обласного центру.

«Ми довго не могли визначитися з новою назвою акції, не хотіли називати «Кропивницький в пелюшках», оскільки важко уявити Марка Лукича  в такому юному віці. І ось, коли виникла назва українською мовою  - «Місто в пелюшках», наша акція відновлена. Вона спрямована на тих дітей, які в принципі не охоплені увагою, культурною програмою до свят. Матусі  зі своїми крихітними дітьми просто сидять вдома, виходять у місто, ходять до подруг. А такий ось святковий вихід для них – просто свято. В цьому і цінність даного заходу», - говорить шеф-редактор газети «Україна-Центр» Юхим Мармер.

Традиційно під час заходу професійний фотограф зробив колективне фото  усіх учасників  акції. Знімок на згадку згодом може отримати кожен, хто впізнає себе на фотокартці.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1781