У Кіровограді відбулося «Свято Різдвяної зорі» (ФОТО)

17.01.2019 15:18
image

В обласному центрі у філармонії відбувся концерт «Свято Різдвяної зорі» у рамках вечорів духовної музики «Різдвяні передзвони» сьогодні, 17 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у рамках мистецького проекту «Діти для дітей» учні дивують містян вже 14 рік поспіль.

«Усі колективи проходили відбір, програму затверджували директори музичних шкіл та керівництво філармонії. Сьогодні задіяно більше 150 учасників, зокрема, школярі музичних шкіл № №1, 2, 3, 4 і школи № 35», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR заступник директора по роботі з дітьми Ірина Полонська.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Ми щасливі від того, що беремо участь у «Різдвяних передзвонах», адже ми носимо звання найспівучішої школи. Сьогодні наші вихованці віком від 6 до 16 років дивували авторськими піснями українських композиторів. При обиранні творів ми звертали увагу на народний фольклор, скарбницю національної музики і багатство, яке в нас є», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR директор музичної школи № 2 ім. Ю. С. Мейтуса Валентина Ревенко.

На захід запросили учнів низки шкіл та гімназій.

«Враження від заходу просто неймовірні, адже співають діти.  Приємно чути колядки у такі святкові дні від малечі. Подібні заходи допомагають відволікати нашу молодь від проводження часу в соцмережах. Завдяки такому заходу діти можуть поринути у цю надзвичайну атмосферу мистецтва та добра»,  - поділилася враженнями учениця школи № 4 Анна Бантиш.

Наостанок для глядачів прозвучала колядка у виконанні всіх колективів. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 826