У Кіровограді відбувся благодійний аукціон на підтримку художників (ФОТО)

15.11.2017 17:39
image

В обласному художньому музеї відбувся благодійний аукціон на підтримку художників Кіровоградщини сьогодні, 15 листопада. Про це повідомляє DOZOR.

Так, аукціон пройшов вже вдруге. Вперше благодійний захід відбувся у жовтні. Однак через невелику кількість учасників та малу кількістю картин, які "пішли з молотка", аукціон вирішили продовжити у художньому музеї.  Наразі в рамках заходу митці представили на аукціоні свої витвори – картини та керамічні вироби.

Метою аукціону є встановлення опалення у Будинку художника, який знаходиться  на вулиці Короленка, 12-а.

«На аукціоні представлено близько 30 лотів. Минулого разу було продані лише 4 картини. Початкова ціна найдешевших лотів – 800 гривень. Ми сподіваємося, що цього разу більшість лотів все ж знайдуть своїх поціновувачів», - каже директор художнього музею Тетяна Ткаченко-Суханова.
«У художників практично нема можливості писати свої картини. Будинок художника знаходиться у поганому стані, розбитий, без ремонта. Але найголовніше, що там немає тепла, а зима вже близько, і у майстернях неможливо буде працювати. Тому наші митці таким чином допомагають самі собі. Вони сподіваються привести до ладу цей будинок», - зазначила директор музею. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2289