У Кіровограді відбувся масштабний День поля (ФОТО)

29.08.2017 08:20
image

У обласному центрі на полігоні Торгового дому «Соєвий вік» відбувся найбільший в країні «День поля 2017». Про це сайту DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, у заході взяли участь понад 700 учасників з низки областей України, фермери та закордонні гості. Учасники долучилися до польової конференції та дізналися про комплексні інноваційні рішення та інструменти для ефективної роботи у галузі сільського господарства.  Крім цього, фермери ознайомилися з новими сортами сої та кукурудзи, а також переглянули демо-шоу сільськогосподарської техніки.

«Ми чудово розуміємо, що на сьогодні просто продавати продукт – недостатньо і неправильно. Тому наразі нашим головним завданням є забезпечення аграріїв саме комплексом рішень. Починаючи з вибору посівного матеріалу і закінчуючи реалізацією вирощеного врожаю за вигідними цінами. У той же час, щоб не перенавантажувати бренд Торгового дому «Соєвий вік» додатковими продуктами і послугами, ми вирішили створити новий проект – перший агроінтегратор України, групу компаній UA Group – завдяки якому наші фермери отримають унікальні методи ведення і ефективного розвитку власного агробізнесу», - зазначив власник ТД «Соєвий вік» Олександр Ушаков.

По завершенню заходу організатори влаштували розіграш цінних призів для гостей.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1187