У Кіровограді відбувся реквієм за загиблими воїнами (ФОТО)

13.10.2018 11:06
image
В обласному центрі на площі біля міськради відбувся реквієм "Герої не вмирають" вчора,  12 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 
 
Так, містяни згадали всіх загиблих військовослужбовців і долучилися до читання молитви.
"Так знаково, що напередодні великого свята Покрови Пресвятої Богородиці і дня,  коли ми вшановуємо Збройні Сили України, захисників України,  ми згадаємо тих,  хто віддав своє життя, судячи своєму народові.  Я думаю,  що це стане дуже важливою традицією напередодні Покрови робити загальний поминальний день всіх загиблих воїнів", - зазначив єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк. 
image
image
image
image
Під час заходу нагородили медаллю "Захиснику України" молодшого сержанта Олександра Терещенка і орденом "За мужність" третього ступеня сержанта Миколу Метлінського посмертно.  
 
Для гостей заходу виступали хор "Согласіє" музичної школи №  2, камерний оркестр "Концертіно" обласної філармонії і військовий духовий оркестр 3-го окремого полку спецпризначення. 
 
"Цей день дуже тяжкий для тих,  кого торкнулися наслідки цієї війни -жінок, доньок і матерів загиблих воїнів,  які боролися за мир у державі до останнього подиху. Я дуже вдячна тим,  хто все ж влаштував такий захід,  на якому ми маємо можливість виказати свою скорботу, згадати тих,  хто цього дійсно заслуговує. Хоч мене і не торкнулися ця біда,  але я відчуваю серцем,   що повинна тут бути", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця заходу Світлана Васильєва. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1479