У Кіровограді відбувся сімейний фестиваль (ФОТОРЕПОРТАЖ)

03.05.2017 05:26
image
 
У обласному центрі в парку імені Крючкова, що у мікрорайоні Миколаївка, відбувся сімейний фестиваль «Щаслива родина – міцна Україна». Про це повідомляє DOZOR.
 
За словами одного з організаторів заходу, протоієрея Івана Шемедюка, у фестивалі взяли участь більше двох сотень діток.  
 
«У фестивалі взяли участь близько 250 людей, серед них діти з обмеженими можливостями, діти сироти та багато інших сімей міста. Організатори побажали усім учасникам гарного сімейного відпочинку, хорошого настрою, миру, любові і Божого благословіння для кожної родини», - повідомив Шемедюк. 
 
Під час фестивалю діяла фото-зона, де кожен міг зробити сімейне фото. Було чимало цікавих майстер-класів:  боді-арт (розпис по тілу), ебру (малювання на воді), виготовлення браслетів, аплікація «Виготовляємо піцу», виготовлення героїв з мультфільму  «Смішарики», виготовлення підставки під гаряче. Діти побачили цікаве шоу мильних бульбашок від Арт-студія «Анімато» та захоплюючі цікаві хімічні експеременти.
 
Крім цього, учасники фесту побачили виступи тренера та викладача дитячо-спортивної юнацької школи №1, багаторазового чемпіона України, Європи та світу з гирьового спорту Сергія Шевченка.
 
Також під час фестивалю діяв фуршетний стіл, де кожен міг підкріпити свої сили чашкою чаю, солодощами та печивом. Далі на учасників чекали спортивні конкурси: дартс, баскетбол, футбол, естафети, боулінг, настільний хокей та інші. Діти під час змагань вигравали різноманітні призи, а найактивніших нагородили грамотами.
«Для благодійного фонду «Майбутнє за молоддю» одним із пріоритетних напрямів роботи є популяризація сімейних цінностей, родинних традицій і звичаїв, подружніх і батьківсько-дитячих стосунків. Ми вже давно мріяли про подібний захід, тому нам було дуже приємно, що ми вдалося реалізувати задумане разом з нашими однодумцями. Також дуже радує, що у заході взяли участь у ролі волонтерів студенти факультету педагогіки та психології ЦДПУ ім. В.Винниченка, майбутні соціальні педагоги», - зазначив співорганізатор фестивалю,  засновник благодійного фонду «Майбутнє за молоддю» Олександр Рацул. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1741