У Кіровограді відкрилася IT-школа (ФОТОРЕПОРТАЖ)

06.11.2017 15:50
image

У Кіровограді на базі кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету відкрилася IT-школа сьогодні, 6 листопада. Про це повідомляє DOZOR.

Так, в рамках відкриття відбулася вступна лекція для перших учнів школи. Заняття передбачені для учнів старших класів, а також для студентів-першокурсників, які бажають вивчити або ж вдосконалити свої знання у сфері IT-технологій.

«Навчання розраховане на три рівні. Перший рівень – нульовий, він вже розпочався і триватиме протягом місяця. Наступні два рівні, які передбачають здобуття більш вагомих знань, проходитимуть навесні. Заняття є  безкоштовними. Сьогодні до нас долучилося 130 учнів, які заповнили анкети та прослухали вступну лекцію. По завершенню цього рівня учні, які будуть виконувати завдання та ходитимуть на лекції і практичні заняття, отримають сертифікати», - говорить співорганізатор школи, працівник кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Анна Коваленко.

За її словами, після прослуховування теорії, учасники курсу будуть визначатися за сферами IT, в яких би хотіли розібратися більш детально, зокрема, IOS, Аndroid, IT-менеджмент тощо.

«Викладатимуть курс не лише викладачі нашої кафедри, а й лауреат премії імені Сухомлинського Олександр Дреєв, який викладає у Малій академії наук, а також запрошені лектори – практики, тобто люди, які мають навики в компаніях, зокрема, керівники та працівники IT-фірм, які діють у нашому місті»,  - додає Коваленко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 5538