У Кіровограді відкрилася масштабна виставка собак (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20.05.2017 11:00
image

В обласному центрі на стадіоні «АРЗ» у мікрорайоні Новомиколаївка розпочалася Сертифікатна виставка собак усіх порід та 14-та клубна виставка порід кавказської та середньоазіатської вівчарки сьогодні,  20 травня. Про це повідомляє DOZOR.

Як зазначають організатори, на цій виставці собаки отримують звання кандидатів в чемпіони України та Всеукраїнського клубу кавказської та середньоазіатської вівчарки.

"На цю виставку приїхали собаки з Білорусі,  Молдови та України. Судді приїхали з Білорусі,  України та Ізраїлю. На виставці представлено 378 собак усіх порід,  а також 96 вівчарок", - розповів керівник Кіровоградського обласного осередку ВГО "КСУ" "Кіровоградського обласного центру собаківництва" Микола Палій.

Окрім визначення найкращих представників порід,  на виставці проводилися конкурси "Дитина і собака", "Юний хендлер",  "Племенні пари", "Розплідник" та "Виробник".

"Будь-яку собаку треба виховувати, вирощувати з любов'ю і знати,  що ви приручили і відповідаєте за неї. Особливість середньоазіатської вівчарки в тому,  що це собака для охорони території, а не квартири. Дівчинки, як правило, охороняють краще,  тому що у хлопчиків інша функція, вони починає працювати лише тоді,  коли не справляються дівчата", - розповів власник розплідника "Славіна втіха" з Полтави В'ячеслав Хоценко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 5067