У Кіровограді відкрилася «Молодіжна палітра» (ФОТО)

24.05.2017 14:11
image

У Кіровоградському художньо-меморіальному музеї імені Олександра Осмьоркіна відкрилася виставка у рамках художнього конкурсу «Молодіжна палітра» імені Леоніда Бондаря сьогодні, 24 травня. Про це повідомляє DOZOR.

За словами директора музею Віти Чернової, конкурс започаткований минулому році з метою виховання патріотизму підростаючого покоління та популяризації образотворчого мистецтва та присвячений до Міжнародного дня захисту дітей. До конкурсу долучилися дитяча художня школа ім. О.О.Осмьоркіна, дитяча школа мистецтв, професійно-технічні навчальні заклади ЦДПУ імені Володимила Винниченка та Кіровоградський будівельний коледж.

«Конкурс носить ім’я відомого кіровоградського художника і педагога - заслуженого працівника культури України, члена Національної Спілки художників України, лауреата обласної премії в сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна в номінації «національна традиція» Леоніда Івановича Бондаря, який понад двадцять років очолював Кіровоградську дитячу художню школу.  В цьому році у конкурсі взяли участь 159 учасників з 15 навчальних закладів міста. У експозиції представлені 197 творів», - повідомила у коментарі сайту DOZOR Віта Чернова.

За інформацією, другого червня у музеї Осьмьоркіна відбудеться нагородження переможців та учасників конкурсу. Виставку можна буде переглянути у музеї до середини червня.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1459