У Кіровограді відкрили мандрівний кінофестиваль (ФОТО)

20.11.2017 16:03
image

У Кіровограді у відділі мистецтв обласної бібліотеки імені Чижевського відкрився XIV мандрівний кінофестиваль документального кіно про права людини Docudays UA сьогодні, 20 листопада. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією, темою фестивалю є проблема зміна клімату та захисту довкілля.  Програма заходу включає також найкращі короткометражні стрічки з програми DOCU/КОРОТКО та DOCU/УКРАЇНА. Остання презентує роботи молодих авторів та авторок, які через оптику власного почуття придивляються до актуальних проблем та шляхів української реальності.

Сьогодні учасники заходу переглянули фільм «Щоденник», а також поспілкувалися з авторкою фільму Олександрою Чуприною. Фестиваль триватиме до 27 листопада.

Вже завтра, 21 листопада, о 17:00 бажаючі зможуть переглянути фільм  "Audience Emancipated: Боротьба за кінотеатр «Емек»", 22 листопада о 17:00 покажуть кінофільм  "Війна химер". У четвер, 23 листопада, у бібліотеці відбудеться показ фільму "Алтимир", а у п’ятницю,  24 листопада,  містяни зможуть переглянути кінострічку "Ама-сан".

Крім цього в рамках фестивалю покажуть «Психологічний блок» кінострічок, зокрема, 25 листопада о 14:00 фільм "Холодні вуха", 25 листопада з 14:00 стрічки "Моя донька Нора" та "Intro", "Історія зимового саду" та "Народжені бути вільними".  26 листопада  з 17:00 гостям фестивалю покажуть кінострічки "Живі й нескорені" та "Dixie Land", а 27 листопада з 17:00 містянам пропонуватимуть до перегляду фільми "Ракіяда" та "Боротьба Джамали". Вхід на усі кінопокази вільний.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1537