У Кіровограді відкрили виставку пам’яті  заслуженого артиста України (ФОТО)

26.03.2019 12:17
image

В обласному центрі в картинній галереї Оссовського у відділі художньому музеї презентували експозицію памяті заслуженого артиста України Юрія Жеребцова та з нагоди Міжнародного дня театру сьогодні, 26 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на виставці представили 26 світлин з моновистав.

«Ми презентували світлини, буклети та афіші з моновистав, які відбувалися у нашому музеї. В цих виставах  брав участь Юрій Жеребцов і учасники молодіжної етап-студії Катерина Білоусова та Ангеліна Заіка. У Юрія Олександровича було багато планів на етап-студію, але, на жаль, у цьому році його не стало і це як пам’ятна виставка, що він був із худмузеєм вісім років. Сьогодні виповнюється 9 днів з дня смерті і ми вирішили відкрити цю виставку-спомин», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR заввідділу науково-просвітницької роботи худмузею Олена Степанок.
image
image
image
«Пам’ятаю виставу «Всі на уху», яка проходила у дворі худмузею. Юрій Олександрович сам обирав, де яка мелодія повинна грати. Цікавинкою було те, що уха готувалася під час дійства і в кінці всі глядачі могли скуштувати її. Неординарність така була у цій виставі. Якщо говорити про етап-студію, то остання робота була з Ангеліною Заікою. Працювали над виставою «Малий та Карлсон, що живе на даху»», - згадує завідуючий відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського Анатолій Кімнатний останні роботи спільно з актором.

Усі бажаючі можуть переглянути виставку протягом двох тижнів.

Як раніше повідомляв DOZOR,  заслужений артист України Юрій Жеребцов пішов із життя.

image

 

image
image
image
Переглядiв: 998