У Кіровограді відкривається нова школа танцю Universal Tap - Dancе Studio

09.01.2018 15:31
image

В обласному центрі заплановане відкриття нової сучасної хореографічної школи Universal Tap - Dancе Studio. Про це у коментарі сайту DOZOR розповів ініціатор створення закладу Володимир Єрмолаєв.

За його словами, заснування закладу нового формату задумане як універсальна школа степу для широкої аудиторії бажаючих опанувати даний жанр мистецтва хореографії.  

«Ця школа буде єдиною у своєму жанрі на всю область, оскільки мистецтво Tap-чечітки не розвивається у нашому місті. Слово Tap перекладається українською як американська чечітка, одна це не зовсім так. У нашій школі будуть викладатися різні стилі степу – джазовий професійний курс, для любителів інструментального жанру Tap імпровізаційний. Дана школа відкривається, в першу чергу, для розвитку цього мистецтва, для того, щоб діти, дорослі мали розвиток для себе. Талановитих дітей та молоді у нашому місті дуже багато», - розповідає Єромолаєв.

За словами Володимира Єрмолаєва, на навчання можуть прийти і діти, і дорослі. В рамках навчання проводитимуться також уроки акторської майстерності, викладатимуться основи класичного танцю тощо.  В перспективі, найкращих учнів долучатимуть до всеукраїнських та міжнародних змагань.  

«Навчання буде проходити за двома графіками. Так, людина може придбати місячний абонемент, за 500-600 гривень та приходити займатися  3 рази на тиждень. Також буде графік для тих, хто вже має базові навички. Для них буде показова оплата. Вартість одного заняття коштуватиме приблизно 50 гривень за один урок», - додав Володимир Єрмолаєв.

Наразі на офіційній сторінці школи у Фейсбук проходить конкурс, за умовами якого, містяни, які зроблять репост публікації, тримають перше заняття безкоштовно.

Орієнтована дата відкриття школи – 2 лютого. Новий заклад буде знаходитися за адресою: вулиця Тараса Карпи, 74.

Фото rozetka.com.ua

Переглядiв: 3086