У Кіровограді відкрився масштабний бібліофестиваль (ФОТО)

23.05.2018 13:24
image

В обласній універсальній бібліотеці імені Дмитра Чижевського відкрився "Бібліофестиваль-2018" сьогодні, 23 травня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, в рамках заходу на прибудинковому майданчику бібліотеки діяли 30 локацій від низки міських громадських органзацій та творчих об'єднань. Усі бажаючі мали змогу взяти участь у різноманітних майстер-класах з техніки декоративно-ужиткового мистецтва, а також долучитися до книжкового фототрюку – зробити селфі з унікальними книгами. Крім цього, в рамках фестивалю діяв ярмарок з продажу рослин – "Візьми рослину у родину".

"Ми презентували нашу урбаністичну локацію. Принесли  з собою карти та посібники, зокрема, з картографії. Саме за допомогою нього ми змогли розробити спортивну мапу міста, тому ми подарували даний посібник бібліотеці і запропонували навчальну програму зі створення картографічних проектів. Також ми організували фотосушку та виставку світлин Артема Луценка та Олександра Майорова, ці фотографії вони зробили в рамках проекту "Мости до міста". Також ми пропонували відвідувачам фотографуватися з мобільними хештегами. Крім цього,  ми запитували у відвідувачів про те, що було б добре для міста, щоб воно стало цікавим для туристів і почули кілька цікавих ідей", - розповіла учасник фестивалю Ірина Ткаченко.

За інформацією, "Бібліофестиваль" триватиме до 19:00 і завершиться американською вечіркою з DJ Maksim DAY та Gail Nealy.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1429