У Кіровограді відзначили 100-річний ювілей відділу, який супроводжує нас усе життя (ФОТО)

01.03.2019 12:05
image

В обласному центрі у залі театру імені Марка Кропивницького відбулися урочистості з нагоди 100-річчя  з дня утворення органів державної реєстрації актів цивільного стану сьогодні, 1 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, святкування почалося з привітань та подарунків.  В урочистостях також взяли участь представники обласної та міської влади.

Підсумував офіційну частину начальник  головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул. За його словами, органи державної реєстрації актів цивільного стану намагаються працювати по-сучасному.

image
image
image
image
image
image
image

Як приклад посадовець навів сервіси «Шлюб за добу», вручення свідоцтв про народження у стінах пологових будинків та центри «Open Space», де жителі міста та області  можуть отримати 12 найбільш популярних послуг, зокрема зареєструвати народження дітей, подати документи для вступу в шлюб, змінити ім’я тощо.

«Ми зберігаємо минуле та творимо майбутнє», – підсумував Вадим Гуцул.

Наприкінці заходу кількадесят працівників ДРАЦСів з усієї області отримали від посадовців грамоти та цінні подарунки. Завершилося свято концертною програмою. 

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1823