У Кіровограді відзначили найкращих педагогів (ФОТО)

07.02.2018 16:17
image

У Кіровограді в залі гімназії Короткова відзначили переможців щорічного обласного туру конкурсу "Вчитель року-2018" сьогодні, 7 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Так, до участі у заході долучилися педагоги, науковці та представники влади. Переможців конкурсу нагородили трьома посадовими місячними окладами. Вчителів, які посіли друге та третє місця - двома та одним окладами відповідно. 

У номінації «Німецька мова» перше місце виборола учитель НВО «Олександрійській колегіум» Марина Тимошенко. Звання найкращий вчитель області у номінації «Українська мова та література»  отримала вчитель Новопразької школи Наталя Богуйова. Найкращим учителем «Фізики» визнали вчителя Петрівської гімназії Олександра Оранського.

"Враження від конкурсу незабутнє, чарівне. Налаштовувалася на участь у ньому довго. Участь у конкурсі для мене, в першу чергу, приємна. Дякую колегам та учням за підтримку", - поділилася враженнями переможниця конкурсу, вчитель Світловодської третьої школи Олеся Мішакова.
 "Настрій неймовірний,  оскільки тут зібралися найкращі вчителі з усієї області. Наша п'ятірка фіналістів є найсильнішою в області, і це приємно", - зазначила вчитель української мови та літератури світловодської школи № 3 Ірина Мельник.

Під час церемонії нагородження присутніх вітали кращі хореографічні колективи міста. Переможці конкурсу, які посіли перші місця, поїдуть до Києва для участі у всеукраїнському етапі конкурсу "Вчитель року".

image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 3144