У Кіровограді виконуючого обов'язки декана одного з медвишів поновили на посаді

25.04.2019 09:47

В обласному центрі Ленінський районний суд поновив на роботі виконуючого обов’язки декана міжнародного медичного факультету ДНМУ вчора, 24 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в суді.

Так, суд розглянув у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного провадження цивільну справу за позовом громадянки про поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу і виконання нижче оплачуваної роботи.

За інформацією, суд задовольнив громадянки до університету про поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу і виконання нижче оплачуваної роботи. Також ухвалив рішення щодо скасування наказу виконуючого обов'язки ректора ДНМУ про припинення трудового договору та звільнення 20 лютого громадянки, у зв’язку з виявленою невідповідністю працівника на займаній посаді та виконування робіт внаслідок недостатньої кваліфікації, згідно пункту 2 частини 40 Кодексу законів про працю України.

Суд задовольнив поновлення особи на посаді виконуючої обов'язки декана міжнародного медичного факультету Донецького Національного медичного факультету з 20 лютого. 

Крім того, вирішено стягнути з Донецького Національного медичного факультету на користь держави судові витрати та на користь громадянки середній заробіток за час вимушеного прогулу.

Рішення в частині поновлення громадянки на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу в межах місячного платежу підлягає негайному виконанню.

Переглядiв: 382