У Кіровограді визначили кращі логотипи, створені до ювілею Сухомлинського

11.07.2018 14:15
image

У Кіровограді визначили переможців конкурсу на кращий логотип до 100-річного ювілею Василя Сухомлинського. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в ОДА.

Так, під час засідання комісії з проведення конкурсу на кращий логотип відбулося визначення його переможців. За інформацією, третє призове місце здобув проект логотипу, автором якого є учитель географії Витязівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бобринецького району Володимир Перевєдєнцев. Друге почесне місце посіла робота дизайнера кіровоградського рекламного агентства «Антураж А» Сергія Марущака.

Переможцем конкурсу став студент мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.В.Винниченка Микола Хворост, який є автором логотипу «Серце віддаю дітям».

Члени журі також запропонували переможцю конкурсу доопрацювати наявний проект, з урахуванням внесених ними пропозицій. У подальшому логотип буде візитівкою урочистих заходів та використовуватиметься як офіційна емблема під час відзначення 100-річного ювілею видатного українського педагога.

Переглядiв: 1040