У Кіровограді визначили лауреатів обласної премії у галузі культури

19.10.2018 06:34
image

В обласному центрі конкурсна комісія обласної премії у галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини» визначила лауреатів у кількох номінаціях. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в облраді.

Так, обирали переможців шляхом таємного голосування. У номінації «За внесок у розвиток професійного музичного, театрального, хореографічного, фото- та кіномистецтва»  лауреатом став артист-ляльковод І категорії комунального закладу «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» Максим Борисов, у номінації «За популяризацію національної культури, фольклорної спадщини, збереження і збагачення народного мистецтва» перемогла   керівник народного аматорського ансамблю пісні і танцю “Горлиця” Кіровоградського районного Будинку культури Наталія Медведєва.

Переможцем в номінації «За вагомий внесок у збереження та популяризацію культурної спадщини» -  заслужений працівник культури України, кандидат мистецтвознавства Борис Кокуленко, а лауреатом в номінації «За внесок у розвиток бібліотечної справи» -  директор Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського Надія Чуянова.

Вручення премії відбудеться на початку  листопада під час урочистостей із нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Переглядiв: 806