У Кіровограді визначили переможців конкурсу «Стоп, булінг» (ВІДЕО)

31.01.2019 09:03

В обласному центрі визначили переможців конкурсу «Стоп, булінг», який проводився серед учнів закладів загальної середньої освіти. Про це повідомляється на сайті міського управління освіти, інформує медіапортал DOZOR.

Так, конкурс проводився за ініціативи міського відділу поліції для привернення уваги суспільства до проблеми булінгу, підвищення рівня обізнаності серед дітей та дорослих про булінг та його негативні наслідки, пропаганди позитивно спрямованої і суспільно корисної творчої діяльності.

Конкурсанти могли надсилати на конкурс будь-які форми відеопроектів, у тому числі відеопрезентації, відеоролики, флешмоби, театральні постановки, анімаційні проекти, які відповідали тематиці конкурсу.

Всього на конкурс надійшло 12 робіт. Гран-Прі конкурсу виборола, учениця 4 класу ЗОШ №12 Валентина Журавльова. Третє місце посіло відео учнів 8 класу НВО №6 та відео студії «Sociolla» учнів 9-11-х класів ЗОШ №2, друге - відео учнів 5-9-х класів ЗОШ №4. Перше місце посіло відео учнів 5-9-х класів ЗОШ №4.

Переглядiв: 1440