У Кіровограді вп’яте намагаються знайти претендентів на посаду керівника медзакладу

03.04.2019 11:59

В обласному центрі  вп’яте оголосили  про конкурс на зайняття посади керівника дитячої стоматполіклініки на вулиці Вокзальній, 31. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в управлінні охорони здоров’я міськради.

Так, конкурсна комісія вирішила повторно оприлюднити інформацію щодо конкурсу, оскільки    для участі в конкурсі протягом встановленого комісією терміну подачі не надійшли.

Керівнику закладу обіцяють посадовий оклад у розмірі 4 тисячі 649 гривень, що підвищується за наявності кваліфікаційної категорії, надбавки, доплати, премії та матеріальна допомога відповідно до наказу Мінпраці та МОЗ України. Із детальними умовами конкурсу можна ознайомитися за цим посиланням. 

Засідання комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів відбудеться 7 травня за адресою: вул. Велика Перспективна, 41 (3 поверх, каб. № 324).

Як повідомляв медіапортал DOZOR, у жовтні управління охорони здоров’я оголосило конкурс на зайняття посади керівника стоматполіклініки.

Нагадаємо, в обласному центрі управління охорони здоров’я міської ради повторно оголосило конкурс  на зайняття посади керівника дитячої стоматологічної поліклініки на вулиці Вокзальній, 31. 

Переглядiв: 705