У Кіровограді з батьків вимагали гроші за безкоштовні спортивні уроки

05.03.2018 11:09

В обласному центрі виявили факт незаконного збирання грошей з батьків за заняття зі східних єдиноборств, які мали б бути безкоштовними для дітей. Про це під час апаратної наради заявив міський голова Андрій Райкович сьогодні, 5 березня, інформує DOZOR.

Так, мер дізнався про випадок з публікації газети «Україна-Центр». За інформацією, інцидент стався у комунальному ДЮК, який винаймає приміщення у підвалі житлового будинку у центрі міста.

«Читаю у газеті незрозумілу переписку, де тренер просить батьків казати, що вони нічого не платять на тренування дітей. Куди дивиться Сергій Колодяжний (прим. - начальник управління молоді та спорту)? Ніяких поборів не повинно бути. На спорт виділили 100 мільйонів. Батьки пишуть, що кожен місяць здають по 400 гривень. Це що за фокуси. Це корупція, і на неї треба реагувати. За оренду зали пільга, електроенергія надається безкоштовно. Все 1 гривня на рік, а батьків треба обдирати, як липку. Заробітні плати на рівні кваліфікованих  педагогів. Заробітні плати на сьогоднішній день дуже пристойні, і задовольняйтесь тим, що отримуєте», – заявив мер.

Як повідомляється, наразі ситуацію має перевірити профільне управління молоді та спорту.

 

Переглядiв: 1630