У Кіровограді з вини п'яного водія сталися дві ДТП (ФОТО)

27.08.2017 06:04
image

У Кіровограді з вини п'яного водія вантажного автомобіля MAN сталося дві ДТП. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста. 

Так, перша ДТП сталася на вулиці Київській. Водій автомобіля MAN не впорався з керуванням та в’їхав у дерево, яке, в свою чергу, впало на паркан одного з житлових будинків, зачепивши при цьому лінію електромережі. Винуватець ДТП з місця пригоди втік.

Орієнтування даного транспортного засобу передали усім екіпажам. Виявили вантажівку через 10 хвилин на розі вулиць Шевченка та Михайлівської. 39-річний водій знову не впорався з керуванням, не дотримався бокового інтервалу та наїхав на металевий паркан, створивши при цьому аварійну ситуацію для автомобіля BMW, який рухався назустріч. На щастя, ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав.

Водій поводив себе підозріло. Побачивши інспекторів, він зачинився в салоні автомобіля та навідріз відмовився спілкуватися і проходити освідування на стан алкогольного сп’яніння. Зрештою, чоловік вийшов з автомобіля і почав виражатися нецензурною лайкою в бік патрульних та перехожих. На зауваження та прохання інспекторів припинити правопорушення не реагував. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці склали на керманича 6 адміністративних протоколів.

image
image
image
image
Переглядiв: 2577