У Кіровограді за несплату за вивезення відходів позбавлятимуть субсидії

27.11.2018 08:45
image

В обласному центрі за заборгованість сплати за вивезення відходів позбавлятимуть субсидії. Про це під час прес-конференції повідомили представники ТОВ "Екостайл" сьогодні, 27 листопада,  інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, послуга вивезення сміття стала окремою комунальною послугою за рішенням виконкому від 13 листопада. 

«ТОВ «Екостайл» розпочинає роботу з укладення договорів про надання послуг із вивезення побутових відходів напряму з власниками квартир багатоповерхових будинків. Населення сплачуватиме за послугу не за площею, на якій проживає, а за кількістю зареєстрованих у квартирі осіб. За цим принципом починають працювати всі міста України», - розповіла заступник директора ТОВ «Екостайл» Тетяна Мартовіцька.

Так,  вартість послуги становить 11,37 гривень на місяць з однієї зареєстрованої в квартирі особи. За словами начальника юридичного відділу ТОВ "Екостайл" Андрія Коренчука, в Україні вступає в дію нова редакція закону «Про житлово-комунальні послуги, яка повноцінно почне діяти з травня 2019 року.

До 30 червня ТОВ «Екостайл» має заключити з мешканцями багатоповерхівок прямі договори. У разі несплати за послугу застосовуватиметься пеня у розмірі 0,01 % від заборгованості за кожен день несплати, але не перевищуватиме 100 % від загальної суми боргу. Якщо ж містяни не сплачуватимуть понад два місяці, передбачено позбавлення субсидії на всі види комунальних послуг.

Бланки квитанцій для сплати за послугу доставлятимуться товариством щомісяця. Також бланк можна роздрукувати з офіційного сайту компанії. 

Для сплати за вивезення відходів потрібно сплатити квитанцію будь-яким зручним способом, зокрема,  через банк "Приват24", "ОщадБанк24", зробивши послугу регулярним щомісячним платежем.

Для тих, хто має пільгові посвідчення є можливість пройти процедуру підписання договору з ТОВ «Екостайл» і сплачувати за послугу, згідно з пільговими умовами. Для цього запрошуємо  звернутись до контакт-сервісу підприємства за адресою: вулиця Лавандова (колишня вулиця М. Тореза), 27.  

З собою необхідно мати: копію паспорта, ідентифікаційного коду; довідку про склад сім’ї (строк дії 1 місяць); копію пільгового посвідчення.

Графік прийому: з понеділка до п’ятниці з 8:00 до 17:00, у суботу, неділя – вихідний.

Переглядiв: 745