У Кіровограді заснували нову премію

14.06.2019 09:41
image

Депутати обласної ради під час сесії підтримали проект рішення «Про заснування обласної премії «За досягнення в галузі фізичної культури і спорту імені Володимира Жученка» сьогодні, 14 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами начальника департаменту освіти Володимира Таборанського, профільні комісії розглядали декілька кандидатур, на честь яких назвуть премію. У результаті обрали Володимира Жученка, який очолював спортивну галузь, зокрема, комітет фізкультури та спорту в 1950-1970 роках. За час його керівництва додалися спортивні заходи, додатково було ініційована маса спартакіад, які живуть і досі.  

Премію планується вручати премію у двох номінаціях: «За розвиток спортивного руху» та «За високі спортивні досягнення». Згідно з розпорядженням,  на здобуття обласної спортивної премії в номінації «За розвиток спортивного руху» можуть бути висунуті організатори фізкультурно-спортивного руху, працівники органів управління фізичною культурою і спортом, представники громадських об’єднань фізкультурно-спортивної спрямованості.

 

 

Переглядiв: 1620